Οι νικητές στις κατηγορίες U14 και U16 στο 3ο Ε1 30ης Εβδομάδας στις Σέρρες

Οι νικητές στις κατηγορίες U14 και U16 στο 3ο Ε1 30ης Εβδομάδας στις Σέρρες

Το 3ο Ε1 της 30ης εβδομάδας στις Σέρρες συνεχίζεται με αγώνες από τις ηλικιακές κατηγορίες U14 και U16. Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρης Σταματιάδης, παρακολουθεί τους αγώνες και ανακοινώθηκαν οι πρώτοι νικητές. Οι αγώνες θα συνεχιστούν με τις κατηγορίες U12 και U18.

Στην κατηγορία αγοριών U14, ο Γακόπουλος από τη ΣΑ Καστορίας Πρωτέας αναδείχθηκε νικητής, κερδίζοντας τον Νο1 του ταμπλό, Νούλα, από την ΟΑ Φοίβος Λάρισας με 7-5, 6-0. Στα διπλά των αγοριών, οι Χαιρόπουλος και Παπανίκος κέρδισαν τους Λυκουρέση και Αυγέρη μετά την εγκατάλειψη των αντιπάλων στον 2ο σετ με 7-5.

Στην κατηγορία κοριτσιών U14, η Φασούλα από την ΟΑ Γλυφάδας νίκησε την Τσακίρη από την ΟΑ Λέσβου με 6-1, 6-0. Στα διπλά των κοριτσιών, οι Αμουργιανού και Πετσούλα κέρδισαν τις Τσακίρη και Δαψή με 6-4, 6-4.

Στην κατηγορία αγοριών U16, ο Γελαδάρης από τον ΑΟ Π Φαλήρου κέρδισε τον Βάλσαμο από την ΟΑ Κερατσινίου με 6-3, 6-2. Στα διπλά των αγοριών, οι Ζάχος και Ζήκας κέρδισαν τον Μιταλα και τον Γελαδάρη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με σκορ 6-3, 4-6, 10-8.

Στην κατηγορία κοριτσιών U16, η Ζουμπουλάκη από τον ΑΟ Κηφισιάς νίκησε την Νούτσου από την ΟΑ Κουφαλίων με 4-6, 6-4, 7-5. Στα διπλά των κοριτσιών, οι Πρωιμάκη και Ουσταμπασίδου κέρδισαν τις Νούτσου και Γορανίτη με 6-2, 6-4.

Δείτε επίσης τα στιγμιότυπα από τους αγώνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ