Οι ημιτελικοί του Wimbledon Championships φέρνουν αγωνία και εναγώνια προσδοκία για τον τίτλο και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.
Οι αναμετρήσεις Alcaraz-Medvedev και Sinner-Djokovic, υπόσχονται ένα συναρπαστικό φινάλε στο τρίτο Grand Slam της σεζόν.
Ο Αλκαράθ και ο Τζόκοβιτς έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν ως Νο1 στην κατάταξη της ATP καθώς προηγούνται του Djokovic με 80 πόντους.
Το ενδεχόμενο ενός τελικού μεταξύ Tζόκοβιτς και Αλκαράθ, για τον τίτλο του Wimbledon και την κατάκτηση του Νο1, αυξάνει ακόμα περισσότερο την αγωνία μας.
Pepperstone ATP Live Rankings (12 Ιουλίου)
| Παίκτης | Τρέχοντες Πόντοι | Μέγιστοι Πόντοι |
| Νο. 1 Carlos Alcaraz | 8.395 | 9.675 |
| Νο. 2 Novak Djokovic | 8.315 | 9.595 |
| Νο. 3 Daniil Medvedev | 6.520 | 7.800 |
| Νο. 8 Jannik Sinner | 3.975 | 5.255 |
Ο Μεντβέντεφ είχε επίσης ελπίδες για το Νο1, αλλά δεν συνέβη αυτό που χρειαζόταν. Παρ’ όλα αυτά, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και αν κατακτήσει τον τίτλο στο Wimbledon, θα ενισχύσει τις ελπίδες του για την πρώτη θέση στην ATP Race.
Ο Σίνερ βρίσκεται στην 8η θέση και με νίκη μπορεί να φτάσει μέχρι την 4η.
WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)
Στιγμιότυπα βίντεο