Η MagicX φέρνει επανάσταση στους φορητούς emulator με το νέο MagicX Zero 40, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους λάτρεις του Nintendo DS.
MagicX Zero 40: Ο ιδανικός φορητός emulator για παιχνίδια Nintendo DS
Η εταιρεία MagicX ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του MagicX Zero 40, ενός καινοτόμου φορητού emulator που εστιάζει στην αυθεντική εμπειρία των παιχνιδιών του Nintendo DS. Η συσκευή, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουνίου 2025 με τιμή εκκίνησης τα 75 δολάρια, συνδυάζει υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή και μοναδικό σχεδιασμό.
Τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμός εμπνευσμένος από Nintendo 2DS
- Οθόνη: 4,5 ιντσών IPS με ανάλυση 480 x 800 pixels σε κάθετη διάταξη (portrait), επιτυγχάνοντας την πιστή απεικόνιση της διπλής οθόνης του DS, όπως στο Nintendo 2DS.
- Επεξεργαστής: Allwinner A133P για ομαλή λειτουργία και ταχύτητα στην επεξεργασία παιχνιδιών.
- Μνήμη RAM: 2GB DDR4 για αξιόπιστη απόδοση και συμβατότητα με διάφορα emulator.
- Μπαταρία: Ισχυρή μπαταρία 4.300 mAh με αυτονομία 5-7 ώρες συνεχούς παιχνιδιού.
- Λειτουργικό σύστημα: Android (πιθανό Android 10), επιτρέποντας ευκολία στη χρήση και υποστήριξη εφαρμογών.
- Αποθήκευση: Υποστήριξη κάρτας microSD μέχρι 512 GB, για ευκολία στο αποθηκευτικό χώρο.
- Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 2.4 GHz για ασύρματα αξεσουάρ και online λειτουργίες.
- Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας για καθαρό ήχο.
- Διαστάσεις/Βάρος: 136 x 105 x 17 mm, με βάρος 182 γραμμάρια για άνετη φορητότητα.
- Χρώματα: Μαύρο και λευκό, με μελλοντική επέκταση σε περισσότερες επιλογές.
Μοναδικά πλεονεκτήματα και χρήση στην κοινότητα των retro gamers
Το MagicX Zero 40 απευθύνεται σε όσους αναζητούν οικονομικό αλλά ποιοτικό φορητό emulator. Η κάθετη οθόνη παρέχει αυθεντική εμπειρία διπλής οθόνης (dual screen), ενώ ο δημοφιλής emulator DraStic εξασφαλίζει υψηλή συμβατότητα και ρεαλιστικό emulation των παιχνιδιών DS. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει και κάθετα (TATE) arcade παιχνίδια, μια λειτουργία ιδιαίτερα αγαπητή στους fans των ρετρό παιχνιδιών.
Σύγκριση με άλλες λύσεις στην αγορά
Σε αντίθεση με πιο ακριβά μοντέλα όπως το AYANEO Flip DS, που κοστίζει πάνω από 700 δολάρια, το MagicX Zero 40 είναι σχεδιασμένο για το entry-level κοινό που επιθυμεί μια εξειδικευμένη και προσιτή λύση. Αν και δεν υποστηρίζει emulation 3DS λόγω τεχνικών περιορισμών, η συσκευή μπορεί να αναπαράγει πολλά άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Game Boy Advance (GBA), Super Nintendo (SNES), Mega Drive, PSP και Dreamcast.
Ανοίγει η πρώτη κινηματογραφική οθόνη IMAX στην Αθήνα