Τσιγγάρας: “Ένα καλό βήμα προς τα εμπρός”

Τσιγγάρας: “Ένα καλό βήμα προς τα εμπρός”

Ο Χάρης Τσιγγάρας δήλωσε ότι ο ιατρικός τιμ του ΠΑΟΚ έκανε ό,τι καλύτερο για να αγωνιστεί κόντρα στην Χαρτς και ζήτησε από την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά την Κυριακή. Τόνισε επίσης ότι η ομάδα ήξερε πώς να αντιμετωπίσει τις ψηλές μπαλιές και τις δυνατές κόντρες της Χαρτς και ζήτησε να κερδίσουν τις δεύτερες μπαλιές στην επόμενη αναμέτρηση στην Τούμπα την Πέμπτη.

“Δεν είχα κανένα πρόβλημα! Ευτυχώς, έχουμε έμπειρο ιατρικό προσωπικό που μας φροντίζει και ήμουν καλά. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μόνο ένα μικρό βήμα προς την πρόκριση. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην Τούμπα. Προτεραιότητα τώρα είναι ο αγώνας της Κυριακής και πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτόν”.

Σχετικά με την απόκριση της ομάδας στο διαφορετικό παιχνίδι της Χαρτς: “Ήμασταν ετοιμοπόλεμοι. Γνωρίζαμε τις δεξιότητές μας, είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και σε αυτή την πολύ διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού, με μακρινές πάσες και δυνατές κόντρες. Κάναμε γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, καταφέραμε να ανατρέψουμε το αρνητικό σκορ και πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση”.

Για τον επαναληπτικό αγώνα: “Πιστεύω ότι θα είναι παρόμοιος αγώνας. Πρέπει να είμαστε πάλι πλήρως συγκεντρωμένοι και, όπως σήμερα, να κερδίσουμε σχεδόν όλες τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε αγωνιστικό πνεύμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ