Τάντιτς: «Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και πρέπει να το δείξουμε»

Τάντιτς: «Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και πρέπει να το δείξουμε»

Ο Ντούσαν Τάντιτς κάλεσε τη Φενέρμπαχτσε να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα και να αποδείξει την υπεροχή της έναντι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τη δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Πρέπει να προβάλουμε την καλύτερή μας εκδοχή και να αποδείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο μας, προκειμένου να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Σχετικά με τα σημεία όπου πιστεύει ότι η Φενέρμπαχτσε υπερτερεί του Ολυμπιακού, εξέφρασε: «Πρέπει να καταδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι αθλητικά, τακτικά, και ποιοτικά. Οφείλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα μας στα ημιτελικά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των οπαδών μας».

Όσον αφορά την πίεση από το κοινό, ανέφερε: «Οι οπαδοί μας μας δίνουν δύναμη και ώθηση. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη στήριξή τους και να προσπαθήσουμε για επιτυχία μαζί τους».

Για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε λέγοντας ότι πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και να επιδείξουν την υπεροχή τους με σεβασμό προς την αντίπαλη ομάδα. Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του προς τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον ως θρύλο για το σερβικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ως προς τον Έντιν Τζέκο, εξήγησε ότι σαν μεσοεπιθετικός θέλει να υποστηρίζει τον επιθετικό του ομάδας και προτεραιότητά του είναι η επιτυχία της ομάδας.

Σημειώνει με χαρά την επερχόμενη επέτειο των 50 αγώνων του με την Φενέρμπαχτσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να γιορτάσει την επίτευξη αυτή με μια νίκη και μια πρόκριση για την ομάδα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ