Η Αντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη έχουν διακόψει την επικοινωνία

Η Αντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη έχουν διακόψει την επικοινωνία

Τον Αύγουστο του 2023, η Άντζελα Δημητρίου βγήκε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της τη νεογέννητη εγγονή της. Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από λίγο καιρό, οι δύο γυναίκες θα έκοβαν πλέον κάθε είδος επικοινωνίας, λόγω ενός καβγά που είχαν στην Αμερική. Η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε επίσης οικονομική καταπίεση από την κόρη της και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Παράλληλα, αποκάλυψε περιστατικά bullying που υπέστη.

Διαφορετικές απόψεις

Πριν από ένα έτος, η Άντζελα Δημητρίου μιλούσε θετικά για την κόρη της, περιγράφοντάς την ως μια δυναμική γυναίκα. Ωστόσο, σήμερα φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν καταρρεύσει. Η Άντζελα εκφράζει τη λύπη της για την κατάσταση, αναφέροντας ότι η μητέρα πάντα αγαπά τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Δυσκολίες στη σχέση

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κόρης της, η Άντζελα Δημητρίου της προσέφερε τη στήριξή της. Μετά τη γέννηση του παιδιού, όμως, οι προβληματισμοί μεταξύ τους επιδείνωσαν τη σχέση τους, φτάνοντας στο σημείο να διακόψουν κάθε είδος επικοινωνίας.

Αναφορά σε προβλήματα

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε λυπημένη για τα γεγονότα, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της προς την κόρη της. Ωστόσο, επικεντρώνεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη σχέση τους, παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά.

“`

«Αναγκάζομαι να έχω δεύτερο κινητό»

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε στη συνέντευξή της περιστατικό από την παραμονή της στην Αμερική, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το περιστατικό με το νερό που προκάλεσε την ανάγκη απόκτησης δεύτερου κινητού τηλεφώνου ώστε να διατηρεί επικοινωνία με τους αγαπημένους της.

«Της έλεγα να πάει να δουλέψει και έλεγε “είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου”»

Η τραγουδίστρια εξομολογείται σχετικά με την απογοήτευσή της από την αντίδραση της κόρης της, εξηγώντας πως οδήγησε σε μεγάλη απογοήτευση και το μετανιωμένο της συναίσθημα.

«Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, είδες σπίτι που τους άφησα»

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει την αθωότητά της, τονίζοντας τις προσπάθειές της για το καλό των αγαπημένων της, απορρίπτοντας τις κατηγορίες εναντίον της.

Η δήλωση της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση

Η δικηγόρος του ζευγαριού εξέφρασε την άποψή της σε δηλώσεις από την εκπομπή “Happy Day”, αρνούμενη τις κατηγορίες κατά της τραγουδίστριας και του γαμπρού της.

Τα ποστ

Η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε αναρτήσεις στο Instagram, αντιδρώντας στα επεισόδια. Η μητέρα της την αναφέρει στη συνέντευξή της, αναδεικνύοντας την αμοιβαία σχέση τους.

“Αντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν!”

Σε ανάρτηση της, η Όλγα Κιουρτσάκη αναφέρεται σε παλαιότερη συνέντευξη που αφορά στη συνεργασία της με τον φίλο της, εκφράζοντας την άποψή της.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, η τραγουδίστρια αναφέρεται στη συνεργασία της με τον φίλο της και τη στήριξή του στην καριέρα της.

“`

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ