Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Πανσερραϊκό με 4-0 στις Σέρρες, στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Ο 19χρονος Σταύρος Πνευμονίδης, δανεικός από τον Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο ως βασικός και τα πήγε περίφημα. Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ με φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Στατιστικά που εντυπωσιάζουν
Ο Πνευμονίδης έπαιξε 84 λεπτά και πέτυχε 78% στις πάσες του, με 25 από 32 σωστές. Στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε το 73%, ενώ στο δικό του μισό γηπέδου ήταν άψογος με 90%. Κέρδισε δύο από τρεις μεγάλες μπάλες, δείχνοντας αυτοπεποίθηση.
Η πιο δυνατή του εμφάνιση
Έκανε ένα ντρίμπλα από δύο προσπάθειες, άγγιξε 46 φορές τη μπάλα και κέρδισε τρία φάουλ. Μετέφερε τη μπάλα 130 μέτρα μέσα στο γήπεδο, παρόλο που έχασε δέκα φορές την κατοχή. Κέρδισε τέσσερις από έξι μονομαχίες και έκανε τέσσερις επανακτήσεις.
Αυτά τα νούμερα δείχνουν πόσο έχει ωφεληθεί από την προετοιμασία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το καλοκαίρι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρήκε ρυθμό σε μια ομάδα όπως του Ντούσαν Κέρκεζ, που τον βοηθά να μαζέψει εμπειρίες. Ο δανεισμός του για ενάμιση χρόνο εδώ μπορεί να τον φέρει πίσω στον Ολυμπιακό πιο έτοιμο.