Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κρίνει πολλά στη Super League πλέι οφ. Η ομάδα του Λουτσέσκου ξέρει καλά αυτή την έδρα, αφού πήρε ήδη βαθμούς εκεί φέτος και τώρα ψάχνει γρήγορα νίκη μετά το στραβοπάτημα με τον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να δείξει πιο δυνατά δόντια αυτή τη φορά, για να μπει ξανά δυνατά στη διεκδίκηση της πρωτιάς.

Πόνοι Κεφαλής στη Γραμμή Επίθεσης

Στο ρόστερ, ο Λουτσέσκου έχει να λύσει αρκετά προβλήματα, ειδικά μπροστά. Ο τραυματισμός του Ντεσπόντοφ αφήνει κενά στη δεξιά πλευρά, και ο Ζίβκοβιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος, παρόλο που γυρίζει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Οι Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι μένουν πίσω με ατομικά προγράμματα, οπότε οι επιλογές λιγοστεύουν και ο Ρουμάνος προπονητής ψάχνει άλλους τρόπους να στήσει την ομάδα.

Εμπιστοσύνη Παρά τις Δυσκολίες

Και οι παίκτες νιώθουν έτοιμοι να παλέψουν σκληρά. Η πασχαλινή διακοπή έδωσε ξεκούραση, και οι προπονήσεις εστίασαν σε τακτικές και ρυθμό για να αντέξουν την πίεση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να βρει ισορροπία απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, ακόμα και με τα εμπόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ