Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, με σύνθημα «πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά η απονομή».
Προετοιμασία εν όψει ΠΑΟΚ: Αγωνία για Όρτα και Ορτέγκα
Ο Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ δουλεύει πάνω στο αγωνιστικό πλάνο για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Ο Βάσκος τεχνικός επιθυμεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών Αντρέ Όρτα και Φρανσίσκο Ορτέγκα. Πιο πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του Αργεντινού αριστερού μπακ, αν και ο Μπρούνο έχει ανταποκριθεί επάξια στο ρόλο του.
Κωστούλας και Κύπελλο: Στόχος η επιστροφή
Ο Κωστούλας είναι οριστικά εκτός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson με τον ΟΦΗ, επιδιώκοντας παράλληλα να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αν οι Ορτέγκα και Όρτα δεν αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα έχουν παρόμοιο στόχο επιστροφής με τον Κωστούλα.