Το «Κάστελ» περίμενε από την αρχή της σεζόν την πρώτη εντός έδρας νίκη της Σπάρτα Ρότερνταμ και τελικά την είδε… να χάνεται στο 80ό λεπτό. Η ομάδα του Ρότερνταμ προηγήθηκε με ανατροπή κόντρα στην Τσβόλε για την 5η αγωνιστική της Eredivisie, αλλά ο Κόστονς ισοφάρισε σε 2-2 και στέρησε από τους γηπεδούχους το πολυπόθητο τρίποντο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Σισοκό να ανοίγει το σκορ μόλις στο 21ο λεπτό. Η χαρά τους όμως κράτησε ελάχιστα, αφού τρία λεπτά αργότερα η Σπάρτα βρήκε άμεσα την απάντηση και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε. Η Σπάρτα ανέβασε στροφές, πίεσε και στο 69ο λεπτό ο Μπαμπαντί έκανε το 2-1, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Η ανατροπή έμοιαζε να δρομολογείται, όμως η Τσβόλε δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, ο Κόστονς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό μακριά από την έδρα της.

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει και τις δύο ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία. Η Σπάρτα έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ η Τσβόλε ακολουθεί στην 13η με 4, σε απόσταση ενός μόλις βαθμού. Η αναζήτηση της πρώτης εντός έδρας νίκης για τους γηπεδούχους συνεχίζεται, με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου να δίνει πάντως κάποιες υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.