Στην κυκλοφορία βγήκαν σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 τα εισιτήρια για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Ολλανδία και Γερμανία, τα οποία θα φιλοξενήσει το γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο του Nations League.
Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας pame-ethniki και θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντλησή τους, με καταληκτική ημερομηνία και ώρα την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και 10 ευρώ για το παιδικό, φτάνοντας έως τα 50 και 25 ευρώ αντίστοιχα, ανάλογα με τη θύρα. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το διαχειριστικό κόστος του παρόχου της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έκδοσης.
Το πρώτο ραντεβού είναι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 21:45 κόντρα στην Ολλανδία, ενώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου την ίδια ώρα η Ελλάδα υποδέχεται ξανά τη Γερμανία, μετά το διπλό στο Βελιγράδι με 1-2 επί της Σερβίας και τη νίκη στη Γερμανία το βράδυ της Κυριακής 27/9.
Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος παραλαμβάνει το εισιτήριό του στο email που έχει δηλώσει. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται QR code στο κινητό ή εκτυπωμένο εισιτήριο, ενώ κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα εισιτήριο αγώνα. Η θύρα 8 θα διατεθεί στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.
Τα παιδιά δεν εισέρχονται δωρεάν και πρέπει να έχουν κανονικό εισιτήριο και να συνοδεύονται από ενήλικο. Για τις ηλικίες έως 15 ετών ισχύει ειδική τιμή, εφόσον επιλεγεί η κατηγορία «ΠΑΙΔΙΚΟ» και καταχωριστεί έγκυρο ΑΜΚΑ. Δεν απαιτείται ταυτοποίηση ή προσθήκη του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet, ενώ οι φίλαθλοι καλούνται να έχουν μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
