Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Παναγιώρη Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Παναγιώρη Ταχτσίδη

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη από τα παρασκήνια του “My Style Rocks”.

Μεταξύ άλλων, η ίδια απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει και να έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να πάρω μέρος στο “My Style Rocks”. Η κόρη μου με παρότρυνε να συμμετάσχω και με τις διάφορες συγκυρίες στη ζωή μου πλέον το παιχνίδι είναι ένα σωσίβιο. Τα παιδιά μου χαίρονται για τη συμμετοχή μου, με βλέπουν λίγο στην τηλεόραση και μετά μου λένε “μαμά να βάλω τώρα παιδικά;”», είπε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της και το φημολογούμενο διαζύγιό της απάντησε: «Γνωρίζω το βάρος ευθηνής από τη στιγμή που έχουμε εκθέσει και οι δυο τη ζωή μας δημόσια. Εκείνος όχι τόσο, όσο εγώ. Κανονικά θα έπρεπε να βγω να ξεκαθαρίσω. Η αλήθεια είναι ότι πίσω υπάρχουν τρία παιδιά και έχουμε και οι δυο ευθύνη γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ και ούτε τίποτα να διαψεύσω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω να πω τίποτα κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί δεν παύει να είναι και θα είναι – ό,τι και να γίνει – ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτό το σέβομαι και θέλω να τελειώσει το θέμα εκεί».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε από πού παίρνει δύναμη όποτε “λυγίζει”, απάντησε: «Αντλώ δύναμη από τα παιδιά μου και από τον Θεό».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ