Ζαφείρης Μελάς: Αποκαλύπτει για το φιλί στο στόμα με τον Σταμάτη Γονίδη! “Τηλεφωνήσαμε και του είπα…”

Ζαφείρης Μελάς: Αποκαλύπτει για το φιλί στο στόμα με τον Σταμάτη Γονίδη! “Τηλεφωνήσαμε και του είπα…”

Viral έγινε στο διαδίκτυο το φιλί στο στόμα του Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γονίδης εντόπισε τον τραγουδιστή στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, όπου τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του ενώ στη συνέχεια, τον φίλησε στο στόμα και μάλιστα σχολίασε: “Special πράγματα”.

Η κάμερα της εκπομπής του «Πρωινό» στο ΑΝΤ1 συναντά τον Ζαφείρη Μελά και εκείνος απάντησε για το φιλί αλλά και τη συζήτηση που προέκυψε μετά.

«Ο Σταμάτης είναι απρόβλεπτος! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνήσαμε χθες και του είπα: “Τι έγινε ρε Σταμάτη; Γίναμε viral”.

Ήταν πολύ καλό, αν και ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα. Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Ξαφνιάστηκα, αλλά έπειτα από σκέψη συνειδητοποίησα ότι είμαστε πολύ κοντινοί φίλοι και αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φιλάει! Σε ένα μαγαζί όπου εργαζόμουν, τραγουδούσα μία μέρα και από το καμαρίνι βγήκε με παντόφλες, πλησίασε από πίσω μου και με φίλησε ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ