“Σκορπιός είναι για σένα”: Οι δύο φίλες τα ξαναβρήκαν μέσα σε λίγες ώρες (βίντεο)

“Σκορπιός είναι για σένα”: Οι δύο φίλες τα ξαναβρήκαν μέσα σε λίγες ώρες (βίντεο)

Πρόσφατα, δημοσιότητα πήρε η ιστορία της Μαρίνας Μπομπέτσι, γνωστή ως η viral φιγούρα του TikTok με τη φράση Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ” η οποία απολύθηκε από το μαγαζί όπου εργαζόταν.

Ωστόσο, μετά από λίγο οι καταστάσεις άλλαξαν και πάλι, με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, να την ξαναπροσλαμβάνει.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε αρχικά από τη Σάσα Σταμάτη μέσω instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία των δύο φίλων να διασκεδάζουν μαζί.

Τη μνεία της αξίζει επίσης: Απολύθηκε το κορίτσι του “Σκoρπιός είναι για σένα” που έγινε viral στο TikTok: Τι απαντά η ιδιοκτήτρια

Σημειώνεται ότι η ίδια η ιδιοκτήτρια, Μαρία Ιορδάνοβα, είχε αναφερθεί στην απόλυση της φίλης της αναφέροντας: “Την έχω απολύσει. Έκανε χαμό στο μαγαζί. Μεθούσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει και να πετάει ποτήρια προς τον κόσμο. Την γνωρίζω επί δεκαπέντε χρόνια. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν πίνει. Έχει συμβεί πολλές φορές. Έλαβαμε παράπονα από πελάτες. Ήταν αναγκαίο να τη διώξω επειδή δημιούργησε προβλήματα στο μαγαζί. Όσοι τη γνωρίζουν, γνωρίζουν τι συμβαίνει”.

437316589 278686231995206 6718889633420809721 n

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ