Απολύθηκε το κορίτσι του “Σκορπιός είναι για σένα” που έγινε viral στο TikTok: Τι απαντά η ιδιοκτήτρια

Απολύθηκε το κορίτσι του “Σκορπιός είναι για σένα” που έγινε viral στο TikTok: Τι απαντά η ιδιοκτήτρια

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρίνα Μπομπέτσι έχει γίνει viral στο TikTok με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο και διαφήμιζε το μπαρ στο οποίο εργαζόταν.

Μάλιστα η ατάκα της, Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ!”, χρησιμοποιήθηκε από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα είπε η ίδια η Μαρίνα Μπομπέτσι στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη, η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την απέλυσε.

Είστε φίλες με την ιδιοκτήτρια του μπαρ; Πόσα χρόνια την ξέρετε;

Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα.

Πώς γυρίστηκε; Είχατε σενάριο;

Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει «έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού» και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό.

Τώρα, όμως;

Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν. Άλλοι ζητούν να βγάλουν με φωτογραφία, άλλοι μου ζητούν να πω την ατάκα «ΠΑΜ!», Θετικά σχόλια…

Δουλεύετε ακόμη στο μαγαζί; Πώς σας αντιμετωπίζουν,

Δηλαδή; Τι συνέβη;

Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…

Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας και φιλίας σας έδιωξε;

Από εδώ και πέρα τι θα κάνεις;

Τι απαντά η ιδιοκτήτρια

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, απάντησε στις καταγγελίες της φίλης της: “Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει”.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ