Σίσσυ Χρηστίδου: “Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές μπροστά στην κάμερα, αυτό με ζόριζε πολύ”

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι“, η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στο περιοδικό OK! μιλώντας για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και τις πιο δύσκολες στιγμές τηλεοπτικά, καθώς και τον θάνατο της μητέρας της.

Όσον αφορά την εκπομπή της, η Σίσσυ αναφέρει ότι προσαρμόζεται σε ό,τι συζητιέται στο καθημερινό σπίτι των Ελλήνων. Από τη μία επικεντρώνεται στην ενημέρωση και από την άλλη στην ψυχαγωγία, ανάλογα με τον παλμό της κοινωνίας. Εξηγεί πως η προσέγγιση της εκπομπής σε θέματα ενημέρωσης είναι πιο κοινωνική.

Όταν ρωτήθηκε τι προτιμά να προβληθεί στην εκπομπή, η Σίσσυ απαντά ότι επιλέγει θέματα που απασχολούν τον ίδιο και τους συνεργάτες της, σαν να σχολίαζε την επικαιρότητα με την παρέα της. Παραδείγματος χάριν, όταν συμβαίνει κάτι επικίνδυνο ή δραματικό, όπως τα Τέμπη, δεν μπορούν να παραβλεφθούν από την εκπομπή, καθώς αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν το κοινό.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της μπροστά στην κάμερα, η Σίσσυ απαντά ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές, καθώς εμπλέκονταν και νέα παιδιά στο πρόγραμμα και αυτό την επηρέαζε πολύ. Ωστόσο, η προσωπική της πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασε τη μητέρα της. Αν και θα ήθελε να περάσει αρκετές εβδομάδες στο σπίτι για να έχει τον χρόνο να θρηνήσει, τελικά κατάλαβε ότι ήταν καλύτερο για αυτήν να επιστρέψει γρήγορα στην εργασία της. Αναφέρει ότι το πένθος είχε ξεκινήσει νωρίτερα, καθώς γνώριζε ότι η μητέρα της θα αφήσει τη ζωή της.

Φωτογραφία: Instagram @sissychristidou

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ