Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε εκουσίως από το Survivor την προηγούμενη Τρίτη. Ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω τραυματισμού στο χέρι, αφήνοντάς τους έκπληκτους.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την προβολή της σκηνής αποχώρησής του, ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor.

«Ένα μαγικό ταξίδι, δυστυχώς, έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή @acunmedya @survivorgreece που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον @skaitv.gr, καθώς και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν γι αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ωστόσο, το οφείλω στους συμπαίκτες μου από τις δύο ομάδες, γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες! @giorgoslianoss you are the best!», έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ