Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – “Έχουν συμβεί τόσα πολλά”

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – “Έχουν συμβεί τόσα πολλά”

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5, λίγο μετά την επιστροφή της από την Eurovision και την κατάκτηση της 11ης θέσης.

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της το βράδυ της Κυριακής 12/5. Η ίδια, το μεσημέρι της Δευτέρας, έκανε το πρώτο της post, αφού ανέκτησε λίγες δυνάμεις. “Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους.

Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος” έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ