Μαρίνα Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για την εμφάνισή της στην Eurovision λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία

Μαρίνα Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για την εμφάνισή της στην Eurovision λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη “Eurovision“, μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί άλλες τρεις φορές πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό και αναφέρθηκε στο ρούχο που θα φορέσει επί σκηνής.

«Θα σας δώσω ένα update γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Όσον αφορά τα πλάνα για τη σκηνική της παρουσία απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι πάνω μου και στιγμές μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ