Σημαντική ημέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση, καθώς η κόρη τους, η Σοφία, γιορτάζει τα 5α της γενέθλια! Η μέχρι τώρα πορεία της Σοφίας, ιδιαίτερα χαριτωμένη και γεμάτη ενέργεια, συνεχίζεται με αυτές τις εντυπωσιακές στιγμές που χαρίζει η παιδική της ηλικία.
Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, οι γονείς της αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ξεχωριστό πάρτι για να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο νονός της, Χρήστος Μάστορας, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη χαρά στη γιορτή.
Φωτογραφίες από το πάρτι της Σοφίας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, γεμάτος υπερηφάνεια, μοιράστηκε δημόσια τα συναισθήματά του μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram. Ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με την κόρη του και συνοδευτικά έγραψε: «Το 1ο φωτεινό μου αστέρι έγινε κιόλας 5! Πότε πρόλαβε; Χρόνια πολλά αστερίνα μου». Ο Ολυμπιονίκης δείχνει την αδυναμία του στις κόρες του, αποκαλώντας τις πολλές φορές “χρυσά του μετάλλια”.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
