Κυριάκος Βελόπουλος: “Ο Γιώργος Καπουτζίδης να πάει να γυαλίσει τα πόμολα του στρατοπέδου”

Κυριάκος Βελόπουλος: “Ο Γιώργος Καπουτζίδης να πάει να γυαλίσει τα πόμολα του στρατοπέδου”

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε μία ανάρτηση στο twitter, κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάει στρατό και τον κάλεσε να γυαλίσει… όλα τα πόμολα του στρατοπέδου. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: “Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;”

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε μεταξύ άλλων

«Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Δείτε το tweet που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη:

Φωτογραφική πίστωση: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ