Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Βιογραφικά στοιχεία, ηλικία και ομοιότητα με τον πατέρα του, Γιώργος

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Βιογραφικά στοιχεία, ηλικία και ομοιότητα με τον πατέρα του, Γιώργος

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές και ο γιος του, Κωνσταντίνος, φαίνεται να έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του πατέρα του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο νεαρός έχει ήδη διακριθεί στον χώρο της μουσικής, κάτι που κάνει το βιογραφικό του να αναδεικνύεται σίγουρα!

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, γιος του Γιώργου, είναι περίπου 26 ετών. Η μητέρα του, σύζυγος του Γιώργου, δεν έχει σχέση με τη μουσική, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το μουσικό DNA του πατέρα του. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης μοιάζει τόσο στη μητέρα του όσο και στον πατέρα του, που θεωρεί ως μεγάλο του πρότυπο.

konstantinos margaritis viografiko%20(3)

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παντρεύτηκε αργά, αφού, όπως αστειευόμενος ανέφερε, είχε “παντρευτεί” το τραγούδι. Στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν γνώρισε τη σύζυγό του και τελικά παντρεύτηκαν το 1989. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ ο Γιώργος είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου του Πειραιά.

konstantinos margaritis viografiko%20(2)

“Τα παιδιά των τραγουδιστών συχνά διαθέτουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι επίσης μουσικός, προσπαθεί σθεναρά και τα πάει πολύ καλά,” είχε πει για τον γιο του ο Γιώργος Μαργαρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ