Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κοινή εμφάνιση με τον Γρηγόρη Μόργκαν και η επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κοινή εμφάνιση με τον Γρηγόρη Μόργκαν και η επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας 26/01 ο Κώστας Τσουρός. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό του ήταν η φίλη του και συνεργάτιδά του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έφτασε στον χώρο, όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων, συνοδευόμενη από την σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας μετά την κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ανέφερε: «Δεν ήρθα μόνη μου. Έχετε και το πλάνο, δεν ήρθα μόνη μου. Έχουν υπάρξει και άλλες επίσημες εμφανίσεις, αλλά δεν υπήρχαν κάμερες. Όσο μεγαλώνουμε, θέλουμε να αλλάζουνε πράγματα. Αυτή τη φορά, θέλω να κρατά χαμηλά την μπάλα. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε: «Θεωρώ πως όλοι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψη μας και τη γνώμη μας. Θα στήριζα τον άνθρωπο που έχω υπάρξει μαζί στο παρελθόν, αλλά όποιος και να ήταν το ίδιο θα έλεγα.  Μετά από αυτό επικοινώνησε μαζί μου, τα είπαμε. Ήταν λίγο όχι ενοχλημένος, αλλά είπε γιατί να μην μπορώ να πω εγώ την άποψή μου».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα μετά το 2:07 λεπτό:  

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ