Δημήτρης Παπανώτας: Ένας μακροσκελής λόγος για το “Χαμογέλα και Πάλι”! “Δεν καταλαβαίνουν όσα λέω”

Δημήτρης Παπανώτας: Ένας μακροσκελής λόγος για το “Χαμογέλα και Πάλι”! “Δεν καταλαβαίνουν όσα λέω”

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε το θέμα με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

Δείτε ΕΔΩ! Σίσσυ Χρηστίδου: “Είναι πάρα πολύ κουραστικό να δημιουργούμε υπονοούμενα στον κόσμο, όποιος θέλει να μιλήσει, ας μιλήσει”

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Δημήτρης Παπανώτας για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

“Δεν είδα όλη τη συζήτηση που αφορούσε εμένα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Την πήρα από τη μέση. Αντιλήφθηκα όμως ότι φαίνεται να μην καταλαβαίνουν όσα δήλωσα! Πραγματικά απορώ πώς βρήκαν τα “υπονοούμενα”. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ υπονοούμενα. Είμαι πάντα σαφής για όσους κατανοούν τον λόγο μου. Αν δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ή μιλάω γενικά, αφορά πολλούς, ή φωτογραφίζομαι με σαφήνεια, τουλάχιστον για όσους με γνωρίζουν, άτομο ή άτομα…”

“Επίσης, δεν συνδέω την κακία με την ειλικρίνεια, αλλά την “κακία” με την ειλικρίνεια. Ήθελα να πω ότι η “κακία” είναι ένας χαρακτηρισμός που λατρεύουν να μου δίνουν ανταγωνιστές ή πραγματικά κακοί άνθρωποι επειδή δεν… αντέχουν την ειλικρίνειά μου. Εδώ και δεκαετίες! Ή επειδή, όπως γνωρίζετε, ό,τι δεν φτάνει η άλωπεκα… Το κόστος αυτής της ειλικρίνειας το πλήρωσα (ακριβά) και συνεχίζω να το πληρώνω. Αυτός όμως είμαι και έτσι νιώθω καλά, ήρεμος.”

“Φυσικά, Σίσσυ μου, έχω μιλήσει αρνητικά ΚΑΙ για προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζομαι. Ίσως δεν το έχεις δει. Δεν κάνω καμία έκπτωση στην ειλικρίνειά μου εκεί. Φυσικά, τα σχόλιά μου δεν αφορούσαν τη σειρά Σασμός, πώς θα μπορούσαν άλλωστε; Θεωρώ τη σειρά αυτή αριστούργημα. Έχω όμως σχολιάσει το Just, τον Νίκο Κοκλώνη, το Bachelor και τον παρουσιαστή του και άλλα προϊόντα του σταθμού με τα οποία διαφωνούσα. Και είναι πολλά. Δεν νιώθω υπάλληλος αλλά δημοσιογράφος. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ειδικά όταν εκφράζουν άποψη και όχι μόνο να μεταφέρουν είδηση”!

“Φυσικά, στην Ελλάδα 2.0, η ανεξαρτησία και η ελευθερία να εκφράζεις την ειλικρινή σου άποψη ως δημοσιογράφος είναι είδηση… Και είναι τιμή για τους σταθμούς και τις εκπομπές που συμμετείχα, που σεβάστηκαν την ανάγκη μου για ειλικρίνεια, λίγη ή πολύ. Συμφωνώ με τη Σίσσυ σε αυτό. Η αλήθεια είναι αυτό που δεν είναι ψέματα. Δεν υποχρεούσαι πάντα να λες την αλήθεια. Μπορείς απλά να σιωπήσεις. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, είναι υποχρέωσή σου να μην λες ψέματα…”, έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε την ανάρτησή του.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @sissychristidou και @dimitrispapanotas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ