Χριστίνα Βραχάλη: Το πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη και η στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά την κόρη της

Χριστίνα Βραχάλη: Το πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη και η στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά την κόρη της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή βρέθηκε η Χριστίνα Βραχάλη. Η αθλητικογράφος μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αλλά αναφέρθηκε και στην στιγμή του τοκετού.

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Έγινα κάτι αυτόματα… Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος είναι σαν να γύρισε ένας διακόπτης. Άρχισε να λειτουργεί μέσα μου μία αυτοπροστασία. Έκανα τα πάντα που θα με έκαναν καλά και όμορφα. Έκανα ταξίδια, δεν άλλαξαν πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη, με έκανε χαρούμενη. Περιποιήθηκα τον εαυτό μου, τον φρόντισα ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο. Και βέβαια στρατιώτης ό,τι ερχόταν σε επίπεδο υγείας. Μου βρήκαν διαβήτη οπότε για 4 μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά ήμουν οκ, λειτούργησε αυτόματα», είπε η Χριστίνα Βραχάλη και συνέχισε για τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά την κόρη της:

«Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη, είχα βέβαια πολύ support. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους, γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό που είναι οικογενειακό, γιατί είναι 30 χρόνια plus που είμαστε μαζί. Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο…Το παιδί ούρλιαζε, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου του είπα “αγάπη μου” και το παιδί σταματάει. Και εκεί είπα “όπα είμαι όντως μαμά σου”. Ήταν η πιο μοναδική στιγμή της ζωής μου μέχρι την επόμενη σίγουρα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ