Οικονομάκου: Πώς ο γάμος μπορεί να ευδοκιμήσει σήμερα

Οικονομάκου: Πώς ο γάμος μπορεί να ευδοκιμήσει σήμερα

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω της νέας σειράς «Ο πρώτος από εμάς». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τόνισε ότι ο γάμος χρειάζεται προσπάθεια και κατανόηση και από τους δύο συντρόφους.

Πώς μπορεί να συνδυαστεί η οικογένεια, η εργασία και η καριέρα;

Κάνω αυτό που αγαπώ. Το κάνω με πάθος και γεμίζω ψυχικά από αυτό. Υπάρχουν δύσκολες μέρες, αλλά με τις θυσίες αυτές αναπτύσσω την ευχαρίστησή μου. Ο γάμος και η οικογένεια απαιτούν αμοιβαία κατανόηση, προσπάθεια και αποφασιστικότητα για την επίλυση προβλημάτων. Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον σύντροφό μας.

Ποια συμβουλή θα έδινες για τη διατήρηση ενός γάμου σήμερα;

Ο γάμος χρειάζεται πολλή αφοσίωση και εργασία από το ζευγάρι. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί ένα σπίτι στις συνθήκες της σημερινής ζωής. Απαιτείται κατανόηση και προσπάθεια από και τους δύο εταίρους, καθώς και υπομονή και αντοχή στις δυσκολίες που προκύπτουν. Η επιμονή και η επίλυση των προβλημάτων είναι ο κλειδί για τη σταθερότητα του γάμου. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε τα θετικά πράγματα στον σύντροφό μας.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ