Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Με ανακοίνωση που βγήκε το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσαν, όπου αναφέρεται: “Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, ανακοινώνουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας θα μας ενώνουν για πάντα και, ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας για να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και παρακολούθηση.

Γι’ αυτό τον λόγο, παροτρύνουμε τα ΜΜΕ να αντιμετωπίσουν ευαίσθητα και με σεβασμό αυτήν την κατάσταση και να αποφεύγουν τη δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, προς την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και τη θετική προσαρμογή των παιδιών μας σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε αυτήν την δεδομένη απαίτησή μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου“.

Αθηνά Οικονομάκου – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Το βράδυ της Τετάρτης η Αθηνά Οικονομάκου παρέα με τη φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά “Ο Πρώτος από Εμάς” του ΑΝΤ1, Λένα Δροσάκη, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου και η Λένα Δροσάκη πόζαραν μαζί σε φωτογράφιση για το FTHIS.GR, εμφανίζοντας πιο λαμπερές από ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ