<div data-slug="video-1" data-title="Σάκης Κατσούλης & Τριαντάφυλλος: Τέλος στη διαμάχη τους! Αποκλειστικό βίντεο από τη συμβιβαστική τους συνάντηση” data-image=”https://image2.fthis.gr/userfiles/articles/sakis_triantafillos.jpg?w=875&h=492&mode=crop&scale=both&quality=85&anchor=topcenter” data-video=”https://video2.fthis.gr/userfiles/53d530f2-0174-419f-a031-a61800ccc664/c6d4946b-ae86-467d-ba09-a61d00e11401/triantafillos_katsoukis.mp4″ data-category=”Νέα” data-offsetads=”pre” data-tagads=”https://adman.antenna.gr/gbanner/?__timestamp__|4562/1×1?__random-number__:=638309209746659924@1920x1200x32?//testcookie1″ data-skipoffset=”5″ readability=”33″>

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Άλσος Περιστερίου.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε το πλήθος που βρέθηκε εκεί και είχε δίπλα του αρκετούς συναδέλφους του.

Ένας από αυτούς ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μερικά από τα τραγούδια του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Άλσος Περιστερίου, ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να βάλει τέλος στην “διαμάχη” του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ειδικότερα, όσο ήταν στη σκηνή, ο Τριαντάφυλλος φώναξε τον νικητή του “Survivor” για να επανασυνδεθούν.

“Σε αυτό το σημείο, θέλω να λήξει ένα παρεξήγημα που έχει προκύψει και πιστεύω ότι θα το δεχτείτε όλοι. Θέλω να φωνάξω τον Σάκη Κατσούλη. Εδώ είμαι! Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Είμαστε καλά; Θέλω να ακούσω ένα δυνατό “ναι” ή “όχι”. Είμαστε αδέλφια με τον Σάκη”, είπε ο Τριαντάφυλλος, και ο κόσμος απάντησε δυνατά “Ναι”.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μια σφιχτή αγκαλιά.

Το FTHIS.GR κατέγραψε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Το όσα είχε πει ο Τριαντάφυλλος για τη σχέση του με τον Σάκη Κατσούλη

“Χίλια συγνώμη, ρε Σάκη, που σε θλίψα. Πραγματικά. Δεν θέλω να πω τίποτα. Οι άνθρωποι ακούνε το 21′. Με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά και με τη Μαριαλένα. Από τη στιγμή που ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι και ήμασταν στην ίδια ομάδα, ήμασταν αδέρφια και όλα αυτά έμειναν, πραγματικά έμειναν. Εγώ σπίτι του, ο Σάκης σπίτι μου, στο μαγαζί του, να τραγουδάω μπροστά του, να έρχεται ο Σάκης να με στηρίζει στο μαγαζί, να πηγαίνω εγώ να τον στηρίζω στο μαγαζί του. Γενικά, μια πραγματική και αγνή σχέση αδερφικού δεσμού, αυτή είναι η λέξη. Όταν τελείωσε, του θύμισα, γιατί κάνει τον Βασάλο, ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο ξύπνησα ένα πρωί μετά από δύο μήνες που τον στήριζα παθιασμένα και έτρωγα την πιο χοντροκομμένη βρισιά μέσω Instagram, καθώς και τους αυθαίρετους χαρακτηρισμούς της Μαριαλένας, προφανώς και είναι φανερό όλο αυτό που εσένα σε στενοχώρησε”, είχε δηλώσει ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ