«Κάνουμε την προπόνηση γιορτή»! Ο Παναθηναϊκός ανοίγει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για την προπόνηση της Κυριακής και η Θύρα 13 στέλνει το δικό της μήνυμα.
Πράσινη λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ για την προπόνηση
Η Θύρα 13 καλεί σύσσωμο τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην ανοιχτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 13:00. Σκοπός είναι η έμπρακτη στήριξη και η παροχή ψυχολογικής ώθησης στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.
Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως, πέρα από την καθιερωμένη Θύρα 13, θα είναι ανοιχτές και οι Θύρες 7-9 του ΟΑΚΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδος του κόσμου.
Το κάλεσμα-ντοκουμέντο της Θύρας 13
Το μήνυμα της Θύρας 13, που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ξεκάθαρο και γεμάτο παλμό:
- «Κυριακή 27/4 και ώρα 13:00 με είσοδο από την Θύρα 13 του κλειστού, κάνουμε την προπόνηση γιορτή, δίνοντας το μήνυμα σε όλους για το τι θα ακολουθήσει… Όλοι δίπλα στην ομάδα!»
Η κινητοποίηση είναι μεγάλη, με τους φιλάθλους να ετοιμάζονται να μετατρέψουν την απλή προπόνηση σε μια πραγματική «πράσινη» γιορτή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενότητας και στήριξης προς την ομάδα.