Γιαννακόπουλος: Αιχμές για Όσμαν και Τολιόπουλο – «Όποιος δεν έχει στόχο τον Παναθηναϊκό, φεύγει»

Γιαννακόπουλος: Αιχμές για Όσμαν και Τολιόπουλο – «Όποιος δεν έχει στόχο τον Παναθηναϊκό, φεύγει»

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα σχόλια για τις αποχωρήσεις των Τσέντι Όσμαν και Βασίλη Τολιόπουλου. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR, μέσω Instagram, μίλησε για οικονομίες και ξεκαθάρισε ποιος έχει θέση στην ομάδα.

Απαντώντας σε φίλαθλο, ξεκίνησε ειρωνικά. Αναφέρθηκε στο μπάτζετ που πέφτει από τα 63 στα 60 εκατομμύρια, λέγοντας πως δεν πήραν “άσο” – υπονοώντας τον λογαριασμό του σχολιαστή. Για τον 23χρονο γκαρντ έγραψε: «Επίσης δεν έμαθες ότι λόγω πτώχευσης έφυγε και ο Τολιόπουλος;».

Στη συνέχεια, όμως, η διάθεση έγινε κάθετη. «Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, όποιος δεν έχει πρωταρχικό στόχο να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, του σήμερα, ανεξαρτήτως λεπτών και ρόλου, ή πιστεύει ότι δεν θα αμείβεται επαρκώς, βάση βιογραφικού, αλλά και προσφοράς, δεν έχει θέση στην ομάδα. Δεν έχετε καταλάβει μάλλον ποιος επέστρεψε… Δεν έχετε καταλάβει τι εστί Παναθηναϊκός σε πλήρη συστράτευση».

Ο Όσμαν είχε αποχωρήσει με buy-out 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Παναθηναϊκό και τριετές συμβόλαιο 9 εκατ. στον ΠΑΟΚ. Ο Γιαννακόπουλος είχε αρχικά τον αποχαιρετήσει με λύπη – τώρα η ρητορική του δείχνει μηδενική ανοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ