Μπλακ άουτ στο τέλος, ήττα και τώρα Game 4 ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

Μπλακ άουτ στο τέλος, ήττα και τώρα Game 4 ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

Στο τρίτο παιχνίδι των play off της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 80-72, στέλνοντας τη σειρά σε τέταρτο αγώνα στην έδρα της την 1η Μαΐου.

Η μάχη της Μαδρίτης: Ολυμπιακός και Ρεάλ σε συγκλονιστική σειρά play off

Ο Ολυμπιακός, αν και είχε την ευκαιρία να “κλειδώσει” απόψε την πρόκριση στο Final-4, δεν τα κατάφερε, κυρίως λόγω της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε επιμέρους σκορ 42-28.

Οι “ερυθρόλευκοι”, αντιμετωπίζοντας απουσίες όπως αυτή του Εβάν Φουρνιέ (αιμάτωμα) και του Τάιλερ Ντόρσεϊ (θλάση), βασίστηκαν κυρίως στις επιθετικές πρωτοβουλίες των Σάσα Βεζένκοφ (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (17 πόντοι, με 15 στο πρώτο ημίχρονο) και Σέιμπεν Λι (11 πόντοι).

Από πλευράς Ρεάλ, ξεχώρισαν οι Έντι Ταβάρες (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Ντζάναν Μούσα (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μάριο Χεζόνια (14 πόντοι) και Αλμπέρτο Αμπάλδε (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Εξέλιξη του Τρίτου Αγώνα

  • Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε (12-5 στο 4′).
  • Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Γουίλιαμς-Γκος και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 28-21.
  • Στη δεύτερη περίοδο, ο Ολυμπιακός έκανε επιμέρους 10-23, φτάνοντας στο +8 (36-44) και κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 38-44. Εξαιρετικός ο Βεζένκοφ.
  • Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τη Ρεάλ να ισοφαρίζει (46-46) και να παίρνει εκ νέου προβάδισμα (58-56).
  • Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ρεάλ ξέφυγε με διψήφια διαφορά (72-62 στο 36′).
  • Ο Ολυμπιακός μείωσε με τους Βεζένκοφ και Λι (72-70 στο 38′).
  • Στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, η Ρεάλ ήταν πιο εύστοχη από τη γραμμή των βολών, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 80-72.

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 38-44, 58-56, 80-72

Στατιστικά του Αγώνα

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ