Ο Μάρκο Νίκολιτς προχωρά σε εκτεταμένο rotation για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και η σύνθεση της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το επιβεβαιώνει. Κάτω από τα δοκάρια στέκεται ο Μπαλαμώτης, με τον νεαρό τερματοφύλακα να παίρνει φανέλα βασικού σε ματς της διοργάνωσης.

Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία. Ο τραυματισμός στο χέρι του Θωμά Στρακόσια έχει αφήσει την ΑΕΚ χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ, την ώρα που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει φορτωθεί με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League. Ο Ιταλός πήρε τα γάντια του βασικού και στην Τρίπολη την Κυριακή, όπου ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης, και θα είναι κάτω από τα δοκάρια και την επόμενη αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο.

Με δεδομένη αυτή την επιβάρυνση, το σενάριο να καθίσει ο Μπαλαμώτης στο ματς με τον Πανσερραϊκό δεν μοιάζει παράλογο. Άλλωστε ο ίδιος τερματοφύλακας ήταν εκείνος που είχε αγωνιστεί στον τελικό του Super Cup.

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, οι αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τρίπολης είναι πολλές. Ξεχωρίζει η πρώτη παρουσία του Ζοάο Μάριο στο βασικό σχήμα, ενώ από την αρχή ξεκινούν οι Γκεοργκίοεφ, Βίντα, Αλεξίου, Λυκογιάννης, Κάιρινεν, Βιτάλις, Ζούμπκοφ, Μάνταλος και Βάργκα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παρατάσσει τον Πανσερραϊκό με τους Σακαλίδη, Καρασαλίδη, Αλιατίδη, Αρμουγκόμ, Οικονόμου, Ρουμιάντσεβ, Αδάμ, Μασκανάκη, Ζορζίνιο, Βερνάρδο και Κωτσόπουλο.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο ματς με το 2-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης στην Καβάλα από την πρεμιέρα της League Phase και θέλει να συνεχίσει με το ίδιο πρόσημο, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.