Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για τη μαζική παρουσία στη Χρυσούπολη, όπου η ομάδα επικράτησε 2-0 του Νέστου για τη League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ των Ζίνι και Γκεοργκίεφ έδωσαν τη νίκη στην Ένωση, όμως το βλέμμα όλων έπεσε στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου.
Περισσότεροι από 3.000 φίλοι της ΑΕΚ έκαναν το ταξίδι ως την Καβάλα, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για Τετάρτη στις 17:00. Η ζέστη και η υγρασία δεν στάθηκαν εμπόδιο για τους οπαδούς, που γέμισαν τις κερκίδες και δημιούργησαν ατμόσφαιρα έδρας σε μια πόλη 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανταπέδωσε τη στήριξη με ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας. «Ημέρα Τετάρτη, εργάσιμη, στις 17.00… Με πολλή ζέστη και υγρασία… Η ΑΕΚ 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα… αλλά στην έδρα της! Πάνω από 3 χιλιάδες Ενωσίτες, κάθε φύλου και ηλικίας στο πλευρό της ομάδας. Η Κιτρινόμαυρη Βόρεια Ελλάδα έστειλε ξανά βροντερό το μήνυμά της! Είστε μοναδικοί, σας ευχαριστούμε!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αν σκεφτεί κανείς ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας είχε εγκρίνει έως 2.000 εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους. Οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν προβλέψει ζώνη ασφαλείας 300 θέσεων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με ξεχωριστούς χώρους στάθμευσης και εισόδους για κάθε πλευρά.
Από την πλευρά του, ο Νέστος είχε απευθύνει κάλεσμα για γιορτή του ποδοσφαίρου, ζητώντας από τους φιλάθλους να δημιουργήσουν οικογενειακό κλίμα χωρίς εχθρότητες. Η διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης μίλησε μετά το ματς για τον θετικό αέρα που επικράτησε στο κατάμεστο γήπεδο, επιβεβαιώνοντας πως η βραδιά κύλησε ομαλά.
