Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ προχωράει με την άμυνα να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων της ομάδας. Στην Τούμπα θέλουν να κλείσουν τις τρύπες στα μετόπισθεν όσο πιο γρήγορα γίνεται, βάζοντας μπροστά τις επιλογές για τους κεντρικούς αμυντικούς και τα άκρα.
Η επιστροφή του Γιαννούλη στο τραπέζι
Κοιτάνε σοβαρά την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη για το αριστερό άκρο. Ο παίκτης έχει την εμπειρία που ψάχνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι γνώριμες παραστάσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα κάνουν την περίπτωση του αρκετά ελκυστική. Οι επαφές έγιναν και η πλευρά της ομάδας ζυγίζει πλέον το οικονομικό κόστος μιας τέτοιας κίνησης.
Δεν είναι βέβαια η μόνη εκκρεμότητα αφού το πλάνο για την απόκτηση δύο στόπερ θεωρείται κρίσιμο για την επόμενη χρονιά. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: ποδοσφαιριστές έτοιμοι να παίξουν αμέσως και να προσφέρουν τη σταθερότητα που έλειψε σε ορισμένα διαστήματα της περσινής πορείας. Υπάρχει η επιθυμία να ολοκληρωθούν αυτές οι προσθήκες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε το ρόστερ να μην έχει κενά στις επίσημες υποχρεώσεις.
Εξετάζουν δεδομένα και αναλύουν προφίλ παικτών που ταιριάζουν στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να κινηθεί μεθοδικά για να ενισχύσει τη γραμμή άμυνας του, την οποία βάζει και ως προτεραιότητα στον συνολικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.