ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση στο Ζαλτμπόμελ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση στο Ζαλτμπόμελ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Το Ζαλτμπόμελ αποτελεί από τη Δευτέρα το επίκεντρο της προσοχής για τον ΠΑΟΚ, καθώς η αποστολή εγκαταστάθηκε στην ολλανδική πόλη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν μέσω Ντίσελντορφ και, δίχως να χάσουν χρόνο, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της NIVO Sparta για την πρώτη τους επαφή με το χορτάρι.

Η φιλοσοφία του Αλέσιο Λίσι

Ο Αλέσιο Λίσι έδωσε το στίγμα του από τα πρώτα κιόλας λεπτά, απαιτώντας από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και ένταση. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του για διαρκή κίνηση, ζητώντας από το σύνολό του να αποφεύγει τη στατικότητα και να επιδιώκει την ταχύτητα ακόμα και στις πάσες. Οι συνεργάτες του, Πέτρος Τσιαπακίδης και Αλμπέρτο Χινές, φρόντισαν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια τακτικής και έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Νέα πρόσωπα και ατομικά προγράμματα

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Αρίτζ Ελουστόντο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπαίκτες του. Αντίθετα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Γίρι Παβλένκα, αφού ξεπέρασε τις αρχικές ενοχλήσεις, ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις. Παράλληλα, οι Σόλα Σορετίρε, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζουν τις ειδικές διαδικασίες αποκατάστασης, με τον Δημήτρη Χατσίδη να παραμένει υπό επιτήρηση λόγω του αστραγάλου του. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 11:00 και στις 19:00, για την περαιτέρω ενσωμάτωση των νέων δεδομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ