Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο παίκτης μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν και την αγάπη του για το σύλλογο.
Η επιστροφή στο σπίτι και οι δεσμοί με την ομάδα
Όταν τον ρώτησαν για τα συναισθήματά του, έδειξε να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι και πάλι σε γνώριμα λημέρια, στην οικογένειά μου, στην ομάδα που έχω αγαπήσει και έχω δώσει τα πάντα και έχω ακόμα να δώσω και άλλα», είπε χαρακτηριστικά. Πάντα παρακολουθούσε την πορεία του Ολυμπιακού και διατηρούσε επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τους παίκτες. Για εκείνον, το να επιστρέψει ήταν μια φυσική εξέλιξη, αφού το ήθελε πολύ.
Στόχος η κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη
Κοιτάζοντας μπροστά, ο έμπειρος μέσος δεν δίστασε να θέσει τον πήχη ψηλά για τους επερχόμενους αγώνες. «Την επόμενη χρονιά θέλω η ομάδα να είναι πάρα πολύ δυνατή και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή», δήλωσε σχετικά. Ο ίδιος ξέρει καλά τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και υπόσχεται σκληρή δουλειά για να έρθουν οι επιτυχίες.
Για τον κόσμο της ομάδας, ο Φορτούνης είχε μόνο καλά λόγια να πει, αναπολώντας τις στιγμές που έζησε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. «Ο κόσμος είναι φανταστικός, το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, θέλω να τους ξαναδώ, μου λείπουν και να περιμένουν πολλά πράγματα», ανέφερε κλείνοντας την τοποθέτησή του. Οι φίλοι των ερυθρόλευκων ανυπομονούν ήδη να τον δουν ξανά στο χορτάρι να οδηγεί τον Ολυμπιακό.