Τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη το μεσημέρι για τον ορισμό των αγώνων από την 5η έως και τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει η Super League.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου στις 12:30, με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να περιλαμβάνουν και την επικαιροποίηση των διαδικασιών για το δικαίωμα αναβολής αγώνων των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο τραπέζι θα βρεθεί επίσης εισήγηση προς την ΕΠΟ για το σχέδιο του νέου Κανονισμού Αδειοδότησης (έκδοσης 2026), ενώ ξεχωριστή θέση στην ατζέντα καταλαμβάνουν τα εμπορικά ζητήματα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συζήτηση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος μέσω συστήματος κεντρικής διαχείρισης και ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων, θέμα για το οποίο αναμένονται αποφάσεις επί της αρχής.
Το συνοπτικό πρόγραμμα της κανονικής περιόδου είχε γίνει γνωστό από τον περασμένο Ιούλιο, με την πρεμιέρα να τοποθετείται στις 22-23 Αυγούστου και την 16η αγωνιστική να ολοκληρώνεται στις 9-10 Ιανουαρίου.
