Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου (12/9). Επικεφαλής ήταν ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, μαζί με τους Ζαν Μοντέρο και Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ. Τους συνόδευε ο Δημήτρης Χανδριώτης, πατέρας του Νεόφυτου Χανδριώτη.
Στο παιδοογκολογικό τμήμα οι τρεις παίκτες μίλησαν με τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό. Μοίρασαν δώρα που είχαν φέρει από την Αθήνα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.
Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο. Στόχος της ΚΑΕ ήταν να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του Νεόφυτου και να στείλει μήνυμα στήριξης στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.
Το παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου επισκέφθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαν Μοντέρο και Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, συνοδευόμενοι από τον πατέρα του Νεόφυτου Χανδριώτη, Δημήτρη.
Οι αθλητές μας μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με παιδιά και γονείς που… pic.twitter.com/fZf1RWUdKq
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 12, 2026
Την ίδια μέρα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε νίκη σε φιλικό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην Κύπρο. Μετά το παιχνίδι μίλησαν ο Μπαρτζώκας και ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναδείχθηκε Best One Team Ambassador της σεζόν στην EuroLeague. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του συλλόγου είχε επισκεφθεί και το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.
