Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Σύννεφα στη σχέση τους! Η απουσία που δημιούργησε ερωτηματικά

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Σύννεφα στη σχέση τους! Η απουσία που δημιούργησε ερωτηματικά

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση, ενώ τις τελευταίες ημέρες αρκετοί κάνουν λόγο για σύννεφα που έχουν μπει ανάμεσα τους. Το πρωί της Δευτέρας 8/4 , μέσα από το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε όλο το παρασκήνιο.

“Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορεί ως φήμη ότι η επικεφαλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας με τον βουλευτή, σκηνοθέτη και ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση είναι στα χωρίσματα. Γιατί το λένε όμως αυτό; Διάβασα μία λεπτομέρεια στην Espresso σχετικά με αυτό το θέμα, λέει ότι στις 2 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλια του, τα γιόρτασε μόνος του, χωρίς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, εδώ στην Αθήνα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει πάνω από ένας μήνας που έχει περάσει από τότε και ήρθε το τριήμερο της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που δεν ήταν καθόλου δίπλα της και μάλιστα μου είπαν ότι την μέρα που πήγε εκείνος να ψηφίσει ήταν πολύ πιο πίσω, ενώ συνήθως ήταν στο πλευρό της”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

“Πολλές φορές δεν πρέπει να μπλέκεις τον έρωτα με τη δουλειά”, σχολίασε από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι βουλευτής του κόμματος σχολίασε ότι αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το ζευγάρι θα πρέπει να ρωτήσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ