Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του τραγουδιστή & η κίνηση της οικογένειας που συγκινεί

Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του τραγουδιστή & η κίνηση της οικογένειας που συγκινεί

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν στις 24/3 από τη μέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24/12/23 σε ηλικία 69 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Με αφορμή τους τρεις μήνες από τον θάνατό του, την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής, ενώ μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη. 

Πότε θα γίνει η συναυλία για τον Βασίλη Καρρά

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του, δηλαδή το καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη, κάτι που έχει συγκινήσει τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Χαράκτηριστικά η ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, αναφέρει:

Δέσποινα Βανδή: Μιλάει πρώτη φορά για τον Βασίλη Καρρά μετά τον θάνατό του – “Στεναχωρήθηκα πολύ, θα ζοριστώ”

«Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».

Photo Credits: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ