Τραϊάνα Ανανία: Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο – “Η επίθεσή του δεν είχε στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο”

Τραϊάνα Ανανία: Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο – “Η επίθεσή του δεν είχε στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο”

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνας”, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τα λεγόμενα της Σοφίας Βογιατζάκη υπέρ του Γιώργου Κιμούλη.

«Μόνο ένας άνθρωπος δεν φθάνει να σε υποστηρίζει. Εμένα η μαμά μου μπορεί να με υποστηρίζει και όλη η Ελλάδα να με βρίζει. Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι την εμπειρία αυτή. Δεν με αφορά καθόλου», δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία για τον Γιώργο Κιμούλη.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ακούγοντας την συνέντευξη της ηθοποιού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να απαντήσει.

«Την συγκεκριμένη ηθοποιό δεν την γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Και αυτή λέω δεν θέλω να το θυμάμαι. Αν εγώ είμαι “δυστροπάτζα”, μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Σου λέω κάτι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση. Και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση…», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια! Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω. Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Οι πληροφορίες που λέω είναι αληθείς. Εγώ ψέματα εδώ μέσα δεν λέω. Η εμπειρία της, η εμπειρία μου».

Η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Τραϊάνα Ανανία ανταποκρίθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σκοπό να με βελτιώσει. Μάλλον ήθελε να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη», ανέφερε.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

traiana anania

*Φωτογραφία πηγή: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ