Το πάρτι μετά τη βάφτιση του γιου τους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και η μαγευτική μπομπονιέρα

Το πάρτι μετά τη βάφτιση του γιου τους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και η μαγευτική μπομπονιέρα

Το χαρούμενο ζεύγος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισε τον γιο τους σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο στο Καβούρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Το μικρό αγγελούδι πήρε το όνομα Βλάσσης, όπως ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πατέρας του επιχειρηματία.

Η διακόσμηση του πάρτι μετά τη βάφτιση του γιου τους και η μαγευτική μπομπονιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Μετά την τελετή της βάφτισης, ακολούθησε ένα δείπνο για τη γιορτή του μικρού Βλάσση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, μπορούμε να δούμε τη διακόσμηση του πάρτι μετά τη βάφτιση, καθώς επίσης και την εντυπωσιακή μπομπονιέρα του αγοριού.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η διακόσμηση του χώρου είναι πολύ προσεγμένη, με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί και με άνθη να κοσμούν το τραπέζι.

Εξίσου μαγευτική είναι και η μπομπονιέρα του μικρού Βλάσση, η οποία έχει ένα φεγγάρι στο πάνω μέρος και λαχταριστά άσπρα και μπλε κουφέτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

diakosmisi

mpomponiera1 1

Πηγή φωτογραφίας: Πρακτορείο ndp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ