Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη Μενεγάκη & Καβατζίκη – “Πήγαν στα δικαστήρια το 2020”

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη Μενεγάκη & Καβατζίκη – “Πήγαν στα δικαστήρια το 2020”

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Άρης Καβατζίκης και παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε στη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη.

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Happy Day” με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για όσα έγιναν και οδήγησαν τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια στα δικαστήρια.

«Έγινε το 2015. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Ήταν για τα γενέθλια της Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα. Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας» είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει:

«Εκείνες τις εποχές η Ελένη ήταν νούμερο 1 στόχος. Την έψαχναν έξω από το σπίτι της, στα σκουπίδια της, στο εξοχικό της, είχαν 24ωρη βάρδια. Και σου λέει: με κυνηγάς που με κυνηγάς που θεωρητικά απ’ έξω είναι νόμιμο, μέσα στο πάρτι, στον κλειστό χώρο και για το παιδί μου, βάζω μία κόκκινη γραμμή. Και καλά έκανε. Δεν το λέω για τον Άρη Καβατζίκη».

«Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό κλειστό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ