Θοδωρής Μαροσούλης: Συγκινεί το μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης του – “Παιδί μου…”

Θοδωρής Μαροσούλης: Συγκινεί το μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης του – “Παιδί μου…”

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς πριν έξι χρόνια έγιναν για πρώτη φορά γονείς! 

Η μικρή Αλεξάνδρα έχει τα γενέθλιά της και ο θεατρικός παραγωγός το πρωί του Σαββάτου θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα στο Instagram,

“Παιδί μου… Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσυ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμια περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. 

Εσύ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα….»

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κορακλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα” έγραψε ο Θοδωρής Μαροσούλης, ανεβάζοντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία με την κόρη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ