Θεοφανία Παπαθωμά: “Μας σκοτώνουν, δεν είναι αφρικανική σκόνη”

Θεοφανία Παπαθωμά: “Μας σκοτώνουν, δεν είναι αφρικανική σκόνη”

Καλυμμένη από ένα μεγάλο πέπλο αφρικανικής σκόνης ξύπνησε και σήμερα η Αθήνα, όπως και πολλές περιοχές της χώρας. Ο ορίζοντας έχει εξαφανιστεί και την θέση του έχει πάρει ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.

Την ίδια στιγμή βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας ήταν οι εικόνες που είδαμε την Τρίτη (23/04) στην Αττική, με τον ουρανό να είναι πορτοκαλί, λόγω της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης από τη Σαχάρα προς τη χώρα μας.

Το πρωί της Τετάρτης (24/04) ωστόσο η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση για την αφρικανική σκόνη, γράφοντας στο Instagram: “ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!”.

438196187 1111160463368290 8547567244988392356 n

Θυμίζουμε πως χθες και ο Γρηγόρης Πετράκος, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με την Ακρόπολη πνιγμένη από την αφρικανική σκόνη, έγραψε χαρακτηριστικά: “Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει. Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ”.

petrakks

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ