Θεοφανία Παπαθωμά: Ανακοινώνει το πτυχίο του μεταπτυχιακού της – “Λέω αντίο σε ένα πνευματικό ταξίδι σήμερα”

Θεοφανία Παπαθωμά: Ανακοινώνει το πτυχίο του μεταπτυχιακού της – “Λέω αντίο σε ένα πνευματικό ταξίδι σήμερα”

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, έκανε πρόσφατα το μεταπτυχιακό της στη Νομική Σχολή, ειδικότερα στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το Σάββατο βράδυ, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ότι, αφού ολοκλήρωσε την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας της, σήμερα αποχαιρέτησε αυτό το πνευματικό ταξίδι της στο πανεπιστήμιο.

“Με την ολοκλήρωση της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα: ‘Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη’, σήμερα λέω αντίο σε ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και ευτυχισμένη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και γνώση. Ευχαριστώ όλους τους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι ακόμα πιο όμορφο! Εύχομαι υγεία και για άλλα!” έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή πρωί, μέσω αναφοράς της εφημερίδας Real Life, έγινε γνωστό ότι η Θεοφανία Παπαθωμά χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Πηγή εικόνας: papadakispress

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ