Συνάντηση Γιώργου Παπαδάκη και Γιώργου Αυτιά: Η ξαφνική συνάντηση μετά από πολλά χρόνια & ο διάλογός τους (Βίντεο)

Συνάντηση Γιώργου Παπαδάκη και Γιώργου Αυτιά: Η ξαφνική συνάντηση μετά από πολλά χρόνια & ο διάλογός τους (Βίντεο)

Με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκαν ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα, η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. 

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Αυτιά ενόψει των Ευρωεκλογών και ο ιστότοπος DEBATER εξασφάλισε σχετικό στιγμιότυπο από την αναπάντεχη αυτή συνάντηση, αλλά και το τι είπαν οι δύο άντρες.

“Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε“, είπε ο Γιώργος Αυτιάς και ο  Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή“.

“Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο“, ανταπάντησε ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον ρωτάει με χιούμορ:
 “Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;“

Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός“, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναφέρει: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι“, με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Γιώργος Αυτιάς ανακοινώνεται την Πέμπτη 11/4 στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ