Στέφανος Κασσελάκης: Ένταση όταν τον ρώτησαν για τον Αλέξη Κούγια

Στέφανος Κασσελάκης: Ένταση όταν τον ρώτησαν για τον Αλέξη Κούγια

Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εγγραφούν σήμερα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής.

Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Στέφανος Κασσελάκης και Στέφανος Τζουμάκας είναι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στη Νικολέτα Κλάδη, μιλώντας για την εκλογική διαδικασία και το σποτ που γύρισε στη Μακρόνησο. Ωστόσο, αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξη Κούγια.

«Δεν έχω ανησυχία για την εκλογική διαδικασία, γιατί ξέρω ακριβώς γιατί είμαι υποψήφιος. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, η οποία είναι να μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι. Γνωρίζω το έργο που θέλω να προσφέρω, αλλά ο τελικός απολογισμός είναι στα χέρια των ανθρώπων. Εύχομαι όσοι μας ακούνε, ανεξαρτήτως το πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκουν, να συσπειρωθούν γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία σύγχρονη προοδευτική κοινωνία», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε για το σποτ από τη Μακρόνησο: «Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα. Αυτή είναι η ιστορία της χώρας μας, δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγεί από τότε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς, για να εμπνευστούμε από αυτούς».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να απαντήσει.

Δείτε επίσης! Αλέξης Κούγιας: “Πώς θα αποκαλούν τον κ. Κασσελάκη οι συνάδελφοί του, Στέφανο ή Στέφανος;”

«Πρέπει να φύγω, σας ευχαριστώ πολύ, γεια σας», είπε και αποχώρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ