Σταύρος Νικολαΐδης: “Μεγαλώσαμε σε ένα έντονο περιβάλλον, γι΄αυτό η αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια”

Σταύρος Νικολαΐδης: “Μεγαλώσαμε σε ένα έντονο περιβάλλον, γι΄αυτό η αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» αυτό το Σάββατο είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης και απόσπασμα από τη συνέντευξη του προβλήθηκε στο “Happy Day”. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων θα κάνει μια εξομολόγηση για τους γονείς αλλά και τα αδέρφια του.

«Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι, καλή τους ώρα, που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο. Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια.

Σε μένα λειτούργησε να θέλω να σπάσω αυτή την αλυσίδα και να μεγαλώσω ένα παιδί σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που μεγάλωσα εγώ. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω. Αντίθετα (σ.σ. στην οικογένειά μας) είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας. Όταν τέλειωσα τη σχολή στις πρώτες δουλειές «τώρα εσένα γιατί σε πήραν;», «θα σε πληρώνουν;» και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός», λέει μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαΐδης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ