Σοφία Αρβανίτη: Απαντά για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή – “Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι”

Σοφία Αρβανίτη: Απαντά για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή – “Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε η Σοφία Αρβανίτη, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Στούντιο 4: “Πάγωσε” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη σε ερώτηση που της έκανε – “Δεν το λέμε αυτό”

“Ο Ρακιντζής μπήκε απογειωτικά στη ζωή μου. Μου έκανε καλό και από άλλη άποψη. Ο Μιχάλης του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα με λίγα άτομα. Αυτό τον συγκεντρώνει, κάτι του δίνει στη δική του προσωπικότητα. Μου λέει ότι στον πρώτο δίσκο έγραψες πέντε στίχους, αν θες να κάνουμε και τον επόμενο δίσκο να γράψεις όλους τους στίχους. Δεν είχε χρόνο γιατί έκανε και τους δικούς του δίσκους. Δεν είπαμε κάτι ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη. Αυτό αιωρείτο, δεν το είπαμε ποτέ. Δεν εξυπηρετεί κάτι. Άλλωστε οι ποπ τραγουδιστές καταναλώνονται πολύ εύκολα. Αν κάνεις λάθος βήματα και δεν αρέσεις στον κόσμο, θα βγάλει τον επόμενο.

Ήμασταν πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις μας που είχε να κάνει με το να επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας. Δείχναμε ελεύθεροι, δεν βγαίναμε ιδιαίτερα μαζί. Δεν προσελκύαμε τους παπαράτσι, δεν το είχαν ανακαλύψει. Υπήρχαν εμπόδια όταν αυτός που συνεργάζεσαι καλλιτεχνικά υπάρχει στον αέρα μπορεί να παίζει και κάτι προσωπικά, ενώ κανονικά υπάρχει άλλο πρόσωπο. Όταν ασχολείσαι με την ποπ σκηνή που αποπνέει τη νεανικότητα, δεν θα ακούσεις και τα σχολιανά σου; Υπάρχει ανταγωνισμός αν δύο καλλιτέχνες είναι σε σχέση. Επειδή εγώ εκείνα τα χρόνια ήμουν φορτισμένη συναισθηματικά γιατί είχα αυτό το καινούργιο που είχε έρθει, το έκανα εκ του αποτελέσματος καλά. Δεν έκανα γκάφες και χοντράδες. Από την άλλη είχα να λύσω τα παιδικά θέματα και όλα αυτά ήταν σε μια αλληλεπίδραση και σύγκρουση. Αν δεν υπήρχε το παιδικό, θα ήταν πιο εύκολο”, είπε η Σοφία Αρβανίτη.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ